Monday, November 14, 2016

Beschadigd Haar

Ben je een chick met krullen en kroeshaar? Mooi! It's time to love your curls. Krullen zijn erg mooi, maar vaak ervaren we ze ook als lastig, vooral als je niet weet hoe je ermee om moet gaan.

Leef volgens deze 5 Curly Girl geboden en wordt een gelukkige curly girl met gemakkelijkere en drop dead gorgeous krullen.

Bij de kapper krijg je advies over welke producten het beste bij je haar passen. Er wordt gekeken naar wat jouw haar nodig heeft en geluisterd naar jouw wensen wat betreft eindresultaat dat je wilt bereiken met de styling en finishing.

Daarnaast blijven professionele kappers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en -styling.

Omdat er geen verschil is tussen de haren van een man en een vrouw zijn de haarverzorgingsproducten voor mannen, die tegenwoordig in de schappen liggen, geen totaal andere haarverzorgingsproducten.

Enkel alleen de geur en het image zijn afwijkend. Maar ik ben wel van mening dat het een goede zaak is dat er steeds meer haarverzorgingsproducten op de markt komen die zich specifiek richten op mannen.

Het doorbreekt het ‘taboe' dat mannen niet veel aandacht aan hun uiterlijk of haarverzorging ‘mogen' besteden. Het is belangrijk dat je, of je nu een man of een vrouw bent, lekker in je vel zit.

Iemand die zich goed verzorgt, voelt zich prettiger en heeft meer zelfvertrouwen.

Het bedrijf Inoar Cosmetics kent al een lange geschiedenis op het gebied van haarverzorging. De keratine verzorging van Inoar is een goede keuze voor de verzorging van uw haar.

Ook als u een keratine behandeling heeft gedaan raden wij u aan gebruik te maken van de keratine verzorgingsproducten om langer het resultaat van de keratine behandeling te behouden.

Als u liever zelf uw haren wilt verzorgen dan is dit natuurlijk ook goed mogelijk. Er zijn veel verschillende haarverzorgingsproducten te verkrijgen waar u uw haren zelf goed mee kunt verzorgen.

Ook is het een stuk goedkoper om zelf uw haren te verzorgen, om u op weg te helpen naar een goede haarverzorging zullen we enkele tips geven hoe u uw haren goed kunt verzorgen.

No comments:

Post a Comment