Saturday, February 25, 2017

Oribe Styling Spray's

Oribe is meester in het aanbrengen van volume. De Bouffante's van JLo staan er bekend om. Hij is jarenlang de hair stylist van Jennifer Lopez geweest. Een overzicht van Oribe Styling Spray's:

Oribe Foundation Mist
Oribe Foundation Mist

Een gewichtloze manier om uw look te revitaliseren. Deze voedingsrijke conditionerende spray geeft het haar glans en ontwart het haar. Tegelijkertijd heeft het een antistatische thermische bescherming. Een verbetering van de gezondheid van het haar. Oribe online bestellen.

Oribe Maximista
Oribe Maximista
Bigger is better. Deze thermo-beschermende body-builder helpt u uit te breiden met een duurzame lift, welke uw haar weer volume geeft. Oribe Maximista online bestellen.
Oribe Royal Blowout Heat Styling Spray
Oribe Royal Blowout Heat Styling Spray
For the ultimate blowout. Deze mind-blowing, ultra-lichtgewichte spray verzacht het haar tijdens het versnellen van de droogtijd. Ook repareert het de gespleten haarpunten, geeft deze voeding en verzacht en versterkt het haar. Hierdoor wordt het gezond en glanzend. Online bestellen.
Oribe Run Trough
Oribe Run Trough
Deze lichte conditioner zorgt voor onmiddellijk glide-trough haar, waardoor het haar silky soft en ongelooflijk tastbaar aanvoelt. Oribe Run Trough bestellen.
Oribe Soft Lacquer Hairspray
Oribe Soft Lacquer Hairspray
Deze high–gloss spray levert een blijvende glans op met de zachtste aanraking. De perfecte gepolijste toplaag. Het kan zachtjes als mousse worden aangebracht voor een lichte textuur en glans of het kan worden gebruikt met krultang. Oribe bestellen.
Oribe Volumista Mist for Volume
Oribe Volumista Mist for Volume
Het haar wordt gewichtloos en laat de haarschacht zwellen voor ongelooflijke weelderigheid met Oribe Volumnista


No comments:

Post a Comment